maak een
afspraak
.Zagna
achtergrond
Kostuum Op Maat

Maatpak Breda

 

U wilt een mooie pak op maat laten maken? U heeft er genoeg van dat u pakken in de winkel koopt die dan uiteindelijk toch niet helemaal perfect zitten? Dan hoeft u alleen maar even contact op te nemen met KostuumOpMaat. Wij hebben ervaren mensen in dienst die graag voor u aan de slag gaan met het maken van het perfecte pak. Wij produceren voor u in vijf weken tijd een origineel kostuum op maat, een maatpak voor Breda waarvan u zeker kunt zijn dat het u als gegoten zal zitten. Deze maatpakken voor Breda hebben altijd de perfecte pasvorm, comfort en details. Samen met u bekijken we welke stof u gebruikt wil zien, wat voor snit, de voering, stiksels en knopen. Dit wordt allemaal precies zo bij elkaar gebracht als u dit wilt.

De mooiste maatpakken van Breda

Hoe gaat het in zijn werk als u wilt dat KostuumOpMaat een pak voor u maakt? Het begint allemaal met een eerste afspraak. Reserveer een dag en tijd, zodat u zeker weet dat er iemand aanwezig is die ervaring heeft. Bij deze afspraak meten we u helemaal perfect op, waarbij we samen met u gaan bespreken wat voor wensen u allemaal heeft. We laten u dan ook weten als bepaalde dingen echt niet mogelijk zijn. Hierna gaan wij voor u aan de slag en wordt u uitgenodigd voor een zogeheten tussenpas. Mocht er dan nog iets aangepast moeten worden, dan verzorgen wij deze aanpassingen in ons atelier. Een week daarna is het kostuum helemaal klaar en kunt u het meenemen.

Een maatpak in Breda nodig?

Bij KostuumOpMaat weet u zeker dat u een pak krijgt dat tot in de kleinste details perfect is. Logisch ook, want u kunt namelijk helemaal zelf bepalen wat voor pak u wilt hebben. Het maakt niet uit voor wat voor gelegenheid u een maatpak nodig heeft. Ook voor een trouwkostuum bent u bij ons aan het juiste adres.


Inspiratie >
Maatpak BredaZágna
Maatpakken BredaZágna
Maatpak BredaZágna
Maatpakken BredaZágna
Maatpak Breda
Koffie aan de bar.
Opstelling MaatKostuums
foto 3
paspel zakken
detail revair stiksel 5 mm
Zágna drie-delig
Verschoor Sliedrecht
Kerkbuurt 31
3361 BC  Sliedrecht
VS
Facebook:
telefoon:
0184 - 41 27 32

app:
app: 06 - 534.305.20

e-mail:

VerschoorStore webshop
>
close