maak een
afspraak
.Zagna
achtergrond
Kostuum Op Maat

Maatpak Rotterdam

 

Is het tijd voor een nieuw maatpak? Heeft u voor uw werk maatpakken in Rotterdam nodig en bent u nu op zoek naar een atelier waar deze pakken helemaal naar wens worden gemaakt? In dat geval raden we u aan om eens een kijkje te nemen op de website van KostuumOpMaat. Wij maken een maatpak in Rotterdam, waarbij u ook wat te zeggen heeft over alle andere onderdelen van uw nieuwe maatpak. Dus niet alleen de maat, maar ook het gebruikte materiaal, de kleur en de snit van het pak. Zo krijgt u een pak dat echt helemaal aan uw wensen voldoet en waar u heel wat goedkeurende blikken mee weg gaat dragen.

Een maatpak voor Rotterdam

Bent u op zoek naar een kledingmaker die voor u de mooiste pakken kan maken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van KostuumOpMaat. Bij ons vindt u mensen die vele jaren ervaring hebben met het maken van pakken en die graag voor u een perfect pak in elkaar zetten. Die maatpakken voor Rotterdam zijn dan helemaal zoals u ze wilt. Heeft u de pakken nodig om er op uw werk professioneel uit te zien? Of is het pak voor een andere gelegenheid? Als u bij ons langskomt nemen we uw maten tot op de millimeter perfect op. We bekijken samen met u welk materiaal u wilt gebruiken voor het pak.

Meer weten over onze maatpakken voor Rotterdam?

Neemt u gewoon eens contact met ons op als u meer wilt weten over de maatpakken die wij voor u kunnen maken. Elk pak dat wij maken is helemaal voor u op maat geproduceerd. U kiest het materiaal en de kleur en wij gaan voor u aan de slag.


Inspiratie >
Maatpak RotterdamZágna
Maatpakken RotterdamZágna
Maatpak RotterdamZágna
Maatpakken RotterdamZágna
Maatpak Rotterdam
Koffie aan de bar.
Opstelling MaatKostuums
foto 3
paspel zakken
detail revair stiksel 5 mm
Zágna drie-delig
Verschoor Sliedrecht
Kerkbuurt 31
3361 BC  Sliedrecht
VS
Facebook:
telefoon:
0184 - 41 27 32

app:
app: 06 - 534.305.20

e-mail:

VerschoorStore webshop
>
close