maak een
afspraak
.Zagna
achtergrond
Kostuum Op Maat

Kostuum Breda

 

Als u op het punt staat een nieuw kostuum te kopen, dan is er een aantal dingen waar u goed op moet letten. Zo wilt u natuurlijk dat het kostuum goed zit, dat het u mooi staat en dat het van mooi materiaal is gemaakt. Daar komt dan nog bij dat u ook wil dat het kostuum eigenlijk helemaal volgens uw eigen wensen is gemaakt. Met andere woorden, er komt nogal wat bij kijken voordat u het kostuum vindt waar u helemaal tevreden mee bent. Is het dan niet de moeite waard om te overwegen een kostuum op maat te laten maken? Dit kunt u laten doen bij, u raadt het al, KostuumOpMaat. Wij maken een kostuum voor Breda dat tot in de kleinste details perfect is.

Een kostuum op maat in Breda

Bent u op zoek naar een kostuum op maat in Breda? Dan raden we u aan om eens langs te komen in Sliedrecht. Wij hebben hier bij Verschoor Sliedrecht een atelier, waar wij dat pak voor u maken waar u graag in gezien wilt worden. Samen met u nemen we uw maat op, bekijken we het materiaal dat u mooi vindt en kiezen we een geschikte kleur. Een kostuum in Breda laten opmeten kan ook. Met onze Tailor On Tour service pakken we al onze spullen en materialen in en komen we bij u langs. Dit kan op het werk zijn, maar ook, indien u dit fijn vindt, bij u thuis. Service is bij ons een belangrijk goed.

Een mooi trouwkostuum in Breda?

Gaat u binnenkort trouwen en bent u nu op zoek naar een mooi trouwkostuum in Breda? Ook dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met KostuumOpMaat. Wij maken dat kostuum voor u waarvan alle gasten op uw bruiloft onder de indruk zijn. Wie zegt er dat het alleen maar de bruid is die monden mag laten openzakken? We staan altijd voor u klaar als u een keer vragen heeft over de mogelijkheden die u bij ons heeft.


Inspiratie >
Kostuum BredaZágna
Kostuum op maat BredaZágna
Trouwkostuum BredaZágna
Kostuum BredaZágna
Kostuum op maat Breda
Koffie aan de bar.
Opstelling MaatKostuums
foto 3
paspel zakken
detail revair stiksel 5 mm
Zágna drie-delig
Verschoor Sliedrecht
Kerkbuurt 31
3361 BC  Sliedrecht
VS
Facebook:
telefoon:
0184 - 41 27 32

app:
app: 06 - 534.305.20

e-mail:

VerschoorStore webshop
>
close