maak een
afspraak
.Zagna
achtergrond
Kostuum Op Maat

Kostuum Rotterdam

 

Komt er een gelegenheid aan waar u een mooi kostuum voor nodig heeft? U kunt dan naar een winkel gaan in de hoop dat daar een goed kostuum te vinden is dat helemaal bij u past. Een kostuum ook dat precies de juiste maten heeft voor u. Is het niet beter om een mooi kostuum op maat te laten maken? Door een kleermaker die weet hoe een mooi kostuum gemaakt moet worden? We raden u aan om voor een kostuum in Rotterdam eens contact op te nemen met KostuumOpMaat. Wij maken een kostuum op maat in Rotterdam dat u als gegoten zal zitten. Een kostuum dat daarnaast ook nog eens van de mooiste materialen is gemaakt.

Trouwkostuum in Rotterdam

Als u een kostuum nodig heeft voor een speciale gelegenheid, dan raden wij u aan om dit op maat te laten maken. U weet dan zeker dat u een kostuum krijgt dat u perfect zit, en dat daarnaast ook nog eens helemaal is gemaakt volgens met model dat u graag wilt. Heeft u bijvoorbeeld een trouwkostuum nodig? Waarom zou u dan de bruidsjurk helemaal op maat laten maken, terwijl uw trouwkostuum in Rotterdam rechtstreeks uit de winkel komt? Dat kan toch beter! Bij KostuumOpMaat maken we een trouwkostuum in Rotterdam waarmee u op de grote dag een verpletterende indruk gaat maken.

Een kostuum voor Rotterdam

Zoekt u een kostuum op maat in Rotterdam? Wij hebben de vaardigheden, gereedschappen en materialen in huis om een prachtig pak voor u te maken. We zorgen ervoor dat dit helemaal op maat voor u wordt gemaakt. U kunt hiervoor bij ons langskomen, sinds kort bieden wij ook de optie dat we bij u thuis komen om uw maten op te meten. We bekijken dan ook samen met u in welke stijl uw kostuum gemaakt moet worden en welke materialen wij daarvoor moeten gebruiken.


Inspiratie >
Kostuum RotterdamZágna
Kostuum op maat RotterdamZágna
Trouwkostuum RotterdamZágna
Kostuum RotterdamZágna
Kostuum op maat Rotterdam
Koffie aan de bar.
Opstelling MaatKostuums
foto 3
paspel zakken
detail revair stiksel 5 mm
Zágna drie-delig
Verschoor Sliedrecht
Kerkbuurt 31
3361 BC  Sliedrecht
VS
Facebook:
telefoon:
0184 - 41 27 32

app:
app: 06 - 534.305.20

e-mail:

VerschoorStore webshop
>
close