maak een
afspraak
.Zagna
achtergrond
Kostuum Op Maat

Trouwpak Breda

 

Wilt u een mooi trouwpak in Breda laten maken? Dan raden we u aan om eens contact op te nemen met KostuumOpMaat. Bij ons bedrijf vindt u een trouwpak dat helemaal tot in de kleinste details voor u wordt gemaakt. Het is nu eenmaal een dag die de mooiste dag van uw leven moet worden, dan wilt u toch ook een perfect pak hebben? Bij KostuumOpMaat zorgen we ervoor dat u het pak krijgt waarmee u de aandacht steelt. Een trouwpak op maat voor Breda is nu eenmaal een belangrijk onderdeel van deze speciale dag. Bij ons vindt u een trouwpak in praktisch alle kleuren en modellen die u maar kunt bedenken.

Het perfecte trouwpak

Als wij een trouwpak maken, dan letten we hierbij op alle details. Een trouwgilet is hierbij onze grote specialiteit. Met zo'n perfect afgewerkte gilet maakt u van een mooi trouwpak een onvergetelijk trouwpak. Bij ons stelt u uw trouwpak helemaal zelf samen. U heeft hierbij zoveel keuzemogelijkheden dat u er helemaal zeker van kunt zijn dat er niemand anders rondloopt die precies hetzelfde pak heeft als u. Wilt u ook uw trouwpak in Breda door ons laten maken? Maak dan zo'n 3 maanden van tevoren een afspraak. Op deze manier kunnen wij u er van verzekeren dat u ruim op tijd het perfecte pak in huis heeft.

Een trouwpak op maat in Breda

Wilt u een mooi trouwpak laten maken dat u als gegoten zit? KostuumOpMaat zorgt ervoor dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. Wij zorgen voor de juiste maat, kleur en materiaal. U wilt op uw mooie dag er perfect uitzien en uzelf toch ook helemaal perfect voelen? Neem gewoon even contact met ons op als u vragen heeft. We helpen u graag verder.


Inspiratie >
Trouwpak BredaZágna
Trouwpak op maat BredaZágna
Trouwpak BredaZágna
Trouwpak op maat BredaZágna
Trouwpak Breda
Koffie aan de bar.
Opstelling MaatKostuums
foto 3
paspel zakken
detail revair stiksel 5 mm
Zágna drie-delig
Verschoor Sliedrecht
Kerkbuurt 31
3361 BC  Sliedrecht
VS
Facebook:
telefoon:
0184 - 41 27 32

app:
app: 06 - 534.305.20

e-mail:

VerschoorStore webshop
>
close