maak een
afspraak
.Zagna
achtergrond
Kostuum Op Maat

Trouwpak Rotterdam

 

Het is eindelijk zover. De grote dag komt eraan en u gaat in het huwelijksbootje stappen. We raden u dan aan om eens goed rond te kijken voor een bijzonder trouwpak. Het is bij een huwelijk toch vaak de bruid die alle aandacht trekt… Is het niet een keer tijd dat de bruidegom de monden open doet zakken? Bij ons bent u aan het juiste adres voor een trouwpak voor Rotterdam. Wij hebben de ervaring met het maken van trouwpakken die het ons mogelijk maakt iets echt bijzonders voor u te produceren. Een trouwpak op maat in Rotterdam maken doen wij graag voor u. Neem gewoon even contact met ons op als u meer wilt weten.

Het mooiste trouwpak van Rotterdam

Een trouwpak op maat in Rotterdam is niet zomaar gemaakt. Bij KostuumOpMaat gaan we hier zeer zorgvuldig mee te werk. Per slot van rekening wilt u een trouwpak dat er echt tot in de puntjes perfect uitziet… Maak om te beginnen een afspraak met ons. Om zeker te zijn raden we u aan om al drie maanden van tevoren een eerste afspraak te maken. Met een afspraak weet u ook zeker dat er bij ons iemand aanwezig is die klaar staat om uw pak te maken. We bespreken uw wensen en zorgen ervoor dat u goed opgemeten wordt. We gaan met uw pak aan de slag, waarna u bij ons langskomt voor een zogeheten tussenpas. Aan de hand hiervan kunnen we nog wat laatste aanpassingen maken en u dan het pak helemaal perfect afleveren.

Het trouwpak op maat voor Rotterdam

U bent op zoek naar een trouwpak in Rotterdam? Laat de mooiste dag van uw leven niet verpesten door een pak dat er niet mooi uitziet, of dat niet perfect op maat is. Wij hebben de mooiste materialen en meest ervaren mensen tot onze beschikking, om er zo voor te zorgen dat u een prachtig pak om uw schouders kunt hangen op uw trouwdag. Kom eens bij ons langs voor meer informatie. We kunnen met onze Tailor on Tour service ook bij u langskomen.


Inspiratie >
Trouwpak RotterdamZágna
Trouwpak op maat RotterdamZágna
Trouwpak RotterdamZágna
Trouwpak op maat RotterdamZágna
Trouwpak Rotterdam
Koffie aan de bar.
Opstelling MaatKostuums
foto 3
paspel zakken
detail revair stiksel 5 mm
Zágna drie-delig
Verschoor Sliedrecht
Kerkbuurt 31
3361 BC  Sliedrecht
VS
Facebook:
telefoon:
0184 - 41 27 32

app:
app: 06 - 534.305.20

e-mail:

VerschoorStore webshop
>
close